• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
Laurent Miquel Laurent Miquel Solas Syrah Grenache Reserve

Laurent Miquel Solas Syrah Grenache Reserve

Laurent Miquel Solas Languedoc Syrah Grenache Reserve is een rode wijn van Laurent Miquel uit de Languedoc, deze wijn heeft aroma's van rijp en rijk fruit. Volop kersen in de smaak en een mooie balans van tannine en frisse zuren. De volle zachte afdronk m Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Deze rode wijn van Laurent Miquel uit de Languedoc heeft aroma's van rijp en rijk fruit. Volop kersen in de smaak en een mooie balans van tannine en frisse zuren. De volle zachte afdronk maakt deze prachtige wijn compleet.
Ligging
In de Languedoc groeien de Syrah en Grenache druiven voor deze rode wijn. Doordat de opbrengst per hectare gecontroleerd wordt op 40 hectoliter, ontstaat er een wijn met meer concentratie en een hogere intensiteit.
Wijn en spijs
Met deze rode wijn haal je de Zuid-Franse sfeer in huis! Serveer deze wijn bijvoorbeeld bij kruidige gerechten, Cassoulet (een regionale specialiteit van de Midi-Pyrénées, gebaseerd op bonen en vlees) tapas of oude kaassoorten.
Vinificatie
De druiven worden ontsteelt en ondergaan een lange fermentatie onder gecontroleerde temperatuur. De goede controle geeft een elegante, frisse wijn die heel mooi in balans is. Na de vergisting rijpt 40% van deze wijn in oude eikenhouten vaten gedurende 6 maanden. De overige 60% rijpt op RVS tanks.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen