• Lorem ipsum

Wijnproeverij 2021
Als Wijnkring winkel staan we niet alleen garant voor kwaliteit, maar verzorgen we ook diverse activiteiten en proeverijen voor onze wijnliefhebbers.
Dit is een unieke gelegenheid om kennis te maken met een deel van ons assortiment wijnen.
U bent van harte welkom.


Zondag 14 november 2021 najaarswijnproeverij
Locatie Wijnwinkel Lekkerflesjewijn
Adres Simon van Capelweg 127, Noorden (Zuid-Holland).

Toegang 18+

 

Wijnproeverij 12:00 - 14:00 uur (Toegang via aanmelding vooraf, maximaal 75 Personen)
Wijnproeverij 14:00 - 18:00 uur (Toegang vrij) (Graag van te voren aanmelden)

 

Wijnproeverij 12:00 – 14:00 uur.

We verdelen dit jaar de wijnproeverij in twee tijdsloten, van  12:00 – 14:00 uur alleen toegang via reservering. Hierbij is de capaciteit 75 personen maximaal. Aanmelden is verplicht! U dient vooraf via e-mail: [email protected], graag per bezoeker doorgeven;

Naam:

Straat + huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

 

Vol = Vol

 

Wijnproeverij 14:00 – 18:00 uur.

Tijdslot van 14:00 - 18:00 uur is vrije toegang.

Aanmelden is hierbij gewenst, Aanmelden kan via e-mail: [email protected]. Graag de volgende gegevens per bezoeker:

Naam:

Straat + huisnummer:

Postcode:

Woonplaats:

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Corona maatregelen

Uiteraard zullen wij ons houden aan de dan geldende coronamaatregelen. Tenzij anders wordt aangegeven, bent u als bezoeker verplicht om te beschikken over een geldende QR-code in de CoronaCheck app. Dit betekent dat u onze proeverij alleen mag betreden indien u volledig gevaccineerd bent, een negatief testbewijs heeft van niet ouder dan 24 uur of een herstelbewijs heeft. Wij vragen u ook om niet naar de proeverij te komen indien u klachten heeft.

De gezondheid van onze medewerkers, leveranciers en bezoekers staat bij ons voorop. Daarom willen we een zo veilig mogelijk evenement creëren. We zullen daarom streng controleren op de QR-codes. Indien u niet over een geldige QR-code beschikt kunt u helaas niet deelnemen aan onze proeverij.  
 

 

Op de proeftafels staat een uitgebreide selectie van meer dan 80 verschillende Rode en Witte wijnen & Rosé wijnen en enkele verschillende Port,  van ons prachtige Porthuis Graham's.

De wijnen op de tafels staan per huis gesorteerd en zijn speciaal tijdens de proeverij extra voordelig geprijsd, zodat uw bezoek méér dan de moeite waard zal zijn. Het is raadzaam om voordat u begint een selectie te maken op het proefformulier met wijnen die u absoluut wilt proeven.

Aan onze proeverij zijn geen kosten verbonden, dus wat let u om gezellig te komen proeven? Breng gerust uw vrienden of kennissen mee die net als u liefhebber zijn van een goed glas wijn.

Keurslagerij Jeroen van Wijk is ook dit jaar weer van de partij met enkele specialiteiten uit zijn assortiment.

 


Wij verwelkomen u graag,

Team Lekkerflesjewijn

Lekkerflesjewijn.nl