• Welke betaalmogelijkheden zijn er?

  Op welke manier kan ik betalen?

  bij lekkerflesjewijn kunt u betalen via onderstaande betaalmethoden.

  1. iDEAL

  Met iDEAL kun tu vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u derect gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening. De deelnemende banken zijn o.a. Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS, Friesland bank, Triodos, Van Lanschot bank, SNS Regio bank en ASN Bank.

   

  2. MasterCard SecureCode

  3. Verified by Visa

  4. Maestro SecureCode

  5. Bankoverschrijving

  Heeft u geen bankrekening die geschikt is voor iDEAL, dan kunt u ook via en bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Lekkerflesjewijn te Noorden, onder vermedling van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

   

  6. Contante betaling

  Natuurlijk kunt u ook de bestelling komen afhalen en contant of met pin betalen. U bespaart zo de verzendkosten. U bent van harte welkom op de Simon van Capelweg 127, 2431 AE in Noorden. 

  7.Achteraf betalen via Klarna

  Koop nu - betaal pas over 14 dagen!
  Als je kiest voor Klarna Factuur heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur vind je bij je bestelling of per e-mail. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur.

  De betaaltermijn is onafhankelijk van de retourtermijn van 14 dagen. Na het voldoen van de factuur blijft u het recht houden om binnen 14 dagen te retourneren. Na het verwerken van uw retourzending zal het aankoopbedrag worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling betaald hebt. Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met Klarna automatisch ontbonden.

  Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van uw gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of u er voor in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom uw gegevens en probeer het gerust nog een keer. Word u onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij u een alternatieve betaalmethode aan.

  Om gebruik te kunnen maken van Klarna dient u 18 jaar of ouder te zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn.

  Stapsgewijs betalen met Klarna!

  Bestel en betaal via Klarna Factuur.
  Vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in.
  Uw bestelling wordt verzonden en u ontvangt bij de bestelling de factuur.
  Betaal uw factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven.
  Door te kiezen voor deze betaalmethode gaat u akkoord met de voorwaarden van Klarna.
  Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.


  Heeft u nog vragen, of komt u niet door de kredietcheck? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna.
  Email: [email protected]
  Telefoon: 020 808 2852

   

  ***Lekkerflesjewijn levert geen producten aan personen die jonger zijn dan 18 jaar. Door de producten te bestellen verklaart de koper dat hij ten minste de gestelde leeftijd heeft.

   

 • Kan ik als particulier achteraf betalen?
 • Is mijn online betaling veilig?
 • Hoelang duurt het voordat mijn betaling verwerkt is?
 • Kan ik als bedrijf op rekening kopen?