• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
  • Hamersma 9
Salentein Salentein Gran Vu Uco Valley Blend

Salentein Gran Vu Uco Valley Blend

Gran Vu Uco Valley Blend is de grootse wijn van Bodegas Salentein! De Gran Vu Uco Valley Blend heeft een intens diep rode kleur en bevat complexe en intense aroma's die doen denken aan zwart fruit, zoethout en menthol. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Grootse wijn van Bodegas Salentein! De Grand VU Blend heeft een intens diep rode kleur en bevat complexe en intense aroma's die doen denken aan zwart fruit, zoethout en menthol. Elegant en goed gestructureerd met rijpe tannine. Het feestje duurt nog lang voort in een prachtige afdronk.

Ligging
De meest prestigieuze wijn van de Bodegas Salentein, de Gran Vu is afkomstig van de beste druivenstokken van de Cabernet Sauvignon en Malbec uit de Uco Vallei. De meest kalkrijke en rotsachtige bodems uit het La Pampa en El Oasis estate zijn hiervoor geselecteerd.

Eten & Drinken
Deze Premium Gran Vu Blend wijn verdient een combinatie met de allermooiste wildgerechten, stoofgerechten of rood vlees.

Vinificatie
Vroeg in de morgen, als de temperatuur nog niet zo hoog is, worden de druiven geplukt. Om oxidatie te voorkomen worden ze snel naar de wijnkelder vervoerd waar de druiven direct verwerkt worden. In 225 liter vaten krijgt het sap zijn koude inweking en vergisting. Pas na 6 maanden worden de druiven geblend en vervolgt de rijping van de in totaal maar liefst 24 maanden.

LandArgentinië
WijnhuisSalentein
StreekMendoza
WijnsoortRode wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage13,5%
DruivensoortCabernet Sauvignon, Malbec
Smaak
Gerecht
Klantbeoordelingen