• Lorem ipsum
Ayala Ayala Champagne Brut Nature

Ayala Champagne Brut Nature

Ayala Champagne Brut Nature toont de hoge kwaliteit van de druiven die door het Champagnehuis worden gebruikt. Een heldere, gouden kleur met een zilveren schittering. Karakteristieke smaak van citrusvruchten met zilte accenten. Complex, puur en spannend! Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Proefnotitie
Ayala Brut Nature toont de hoge kwaliteit van de druiven die door het Champagnehuis worden gebruikt. Een heldere, gouden kleur met een zilveren schittering. Karakteristieke smaak van citrusvruchten met zilte accenten. Complex, puur en spannend! Deze “non-dosage” Champagne is puur en uniek van smaak. Een bijzondere smaakbeleving die liefhebbers zeker moeten proberen.

Ligging
Het Champagnegebied is een uitgestrekt gebied rondom Reims. Het wijngebied, in de prehistorie een binnenzee, wordt gekarakteriseerd door een speciale kalkbodem die bestaat uit fossielen van zeedieren die toen in deze binnenzee leefden. Door de noordelijke ligging van het gebied worden de Champagnes altijd getypeerd door een zekere frisheid.

Wijn & Spijs
Uitermate smakelijk bij zee-egel, kaviaar, de Thaise keuken en Japanse gerechten als maki en sashimi. Omdat de Brut Nature geen dosage heeft gehad is deze Champagne ook erg smakelijk bij zeevruchten, in het bijzonder sushi en oesters.

Vinificatie
Champagne in de meest pure vorm: zonder toegevoegde dosage na een flesrijping van zo'n vier jaar. Fraai droog van smaak.

Klik hier voor meer mousserende wijnen

LandFrankrijk
WijnhuisAyala
StreekChampagne
WijnsoortMousserend wit
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage12%
DruivensoortChardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
SmaakComplex
GerechtZeevruchten, Vis, Schaal- en schelpdieren
Klantbeoordelingen