• Lorem ipsum
Pol Roger Pol Roger Champagne Rich Demi Sec

Pol Roger Champagne Rich Demi Sec

Aantrekkelijk voor het oog is deze Pol Roger Champagne Rich Demi Sec zeker, met zijn geelgouden kleur en bescheiden sprankje koper in de romige en levendige mousse. Een elegante mousse waarin florale tonen, gedroogd fruit en aroma's van hout samenkomen in Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Druivenrassen & Vinificatie
Deze halfdroge Champagne kent een mooie balans in suiker en zijn natuurlijke zuurgraad. De drie in gelijke delen verwerkte Champagne druivensoorten (Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay) zijn afkomstig uit 30 verschillende Cru's. Om het zoetje in de wijn te versterken wordt de wijn afgemaakt met een dosage van 34g/l. Deze Champagne wordt tenminste vier jaar in de kelders van Pol Roger bewaard.

Proefnotitie
Aantrekkelijk voor het oog is deze Champagne zeker, met zijn geelgouden kleur en bescheiden sprankje koper in de romige en levendige mousse. Een elegante mousse waarin florale tonen, gedroogd fruit en aroma's van hout samenkomen in de neus. Afgerond met een kruidig randje in samenspel met een zoet accent.

Bijzonderheden
Pol Roger is door Drinks International uitgeroepen tot 'Most Admired Champagne Brand 2019'.

Eten & Drinken
Door zijn verfrissende lichtzoete karakter is deze Champagne aan te bevelen bij iets rijkere en krachtigere gerechten. Schaaldieren als langoustine, krab en kreeft of niet al te zoete desserts passen mooi bij deze Pol Roger Champagne.

LandFrankrijk
WijnhuisPol Roger
StreekChampagne
WijnsoortMousserende wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage12,5%
DruivensoortChardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Smaak
Gerecht
Klantbeoordelingen