• Lorem ipsum
Pol Roger Pol Roger Champagne Brut Reserve

Pol Roger Champagne Brut Reserve

De wijngaarden van Champagne Pol Roger Brut Reserve  zijn gelegen tegen de zacht glooiende hellingen van het departement Marne dicht bij de plaats Epernay tegen de Montagne de Reims. De druiven voor  Champagne Pol Roger Brut Reserve komen uitsluitend uit Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

De wijngaarden van Champagne Pol Roger Brut Reserve  zijn gelegen tegen de zacht glooiende hellingen van het departement Marne dicht bij de plaats Epernay tegen de Montagne de Reims. De druiven voor  Champagne Pol Roger Brut Reserve komen uitsluitend uit de beste wijngaarden. Belangrijk zijn de 7 km lange kelders, die tot de koudste (± 9 °C) van de Champagnestreek behoren. Hoe lager de temperatuur, hoe langzamer de gisting, hoe fijner de belletjes en voller het boeket.

Bekroningen

91 punten Wine Enthusiast

Wijnhuis

Pol Roger

Druivensoort(en)

1/3 Pinot Noir, 1/3 Pinot Meunier en 1/3 Chardonnay

Vinificatie

De wijn wordt volgens de traditionele methode gemaakt. De wijn krijgt een tweede gisting in de fles in de koele kelders dat resulteert in een zachte en elegante mousse.

Proefnotities

Een elegante champagne waarin de Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay druiven uitstekend met elkaar in balans zijn. Kenmerkend zijn de goudgele tint en verfijnde mousse. De subtiele smaak onderscheidt zich door een zweem van witte bloesem en de afdronk is lang en indrukwekkend.

Eten & Drinken

Pol Roger wordt door top wijnkenners vaak gezien als de beste aperitief Champagne. Maar deze Brut Reserve is ook heerlijk bij een amuse met garnaaltjes, bij oesters of andere kleine vishapjes.

Bijzonderheden

Pol Roger behoort tot de meest prestigieuze Champagnehuizen. Sinds 1 januari 2004 verkreeg Pol Roger het predikaat ‘Hofleverancier van Queen Elizabeth II’. De Brut is het visitekaartje van een Champagnehuis en een betere als deze kan je niet wensen. Je herkent de Pol Roger Brut Reserve aan de witte folie om de hals van de fles. Dit garandeert de constante kwaliteit van het huis.

Tevens zijn de volgende grote maten op aanvraag beschikbaar:
Jeroboam 3 liter
Methusalem 6 liter
Salmanazar 9 liter
Balthasar 12 liter
Nebucadnezar 15 liter

 

 

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen