• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
  • Hamersma 9
Ramón Bilbao  Ramón Bilbao Reserva Rioja

Ramón Bilbao Reserva Rioja

Dieprode, intense kleur. Een prachtige Rioja Reserva wijn met subtiele fruitaroma’s van bramen, zwarte pruimen en specerijen. Gebalanceerde hint van hout en vanille. Vol met een goede balans, fijne elegantie en een lange afdronk. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Proefnotitie
Dieprode, intense kleur. Een prachtige Rioja Reserva wijn met subtiele fruitaroma’s van bramen, zwarte pruimen en specerijen. Gebalanceerde hint van hout en vanille. Vol met een goede balans, fijne elegantie en een lange afdronk.

Ligging
De beste wijngaarden van Ramon Bilbao liggen in het hart van de Rioja. Met de leem- en kalkbodem gecombineerd met een goede waterhuishouding levert dit gebied de beste druiven van de Tempranillo. Aangevuld met Mazuelo, Graciano druiven voor extra diepgang en complexiteit.

Wijn & Spijs
Combineer deze Rioja wijn met gegrild of gebraden rood vlees en overjarige Hollandse kazen. Dit is een wijn die zich uitstekend leent om te bewaren.

Vinificatie
Door de juiste verhouding tussen de druiven te bepalen wordt de basis gelegd voor een wijn die goed kan ouderen. 18 maanden op Amerikaans eiken geeft de wijn structuur, complexiteit en houdbaarheid.

Klik hier voor meer wijnen van Ramón Bilbao

LandSpanje
WijnhuisRamon Bilbao
StreekRioja
WijnsoortRode wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage14%
DruivensoortTempranillo, Mazuelo, Graciano
Smaak
Gerecht
Klantbeoordelingen