• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
  • Hamersma 9-
Ramón Bilbao Ramón Bilbao Crianza Rioja

Ramón Bilbao Crianza Rioja

Ramón Bilbao Crianza Rioja is een prachtige, rijke, rode wijn van Ramón Bilbao. De Crianza ruikt en smaakt naar zwart fruit, pruimen, kruiden en kokos. De zwoele zachte tannines van deze Ramón Bilbao Crianza Rioja zijn rijp en kennen een prachtige elega Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Een prachtige, rijke, rode wijn van Ramón Bilbao. De Crianza ruikt en smaakt naar zwart fruit, pruimen, kruiden en kokos. De zwoele zachte tannines zijn rijp en kennen een prachtige elegantie. U kunt genieten van een lange, intense afdronk.

Druivensoort(en)
Tempranillo.

Ligging
U vindt deze prachtige Crianza, gemaakt van de Tempranillo, in de Rioja. De kalk- en leemgrond is hier goed voor zijn druiven, en levert een unieke wijn op.

Eten & Drinken
Prachtige dinerwijn, die goed tot zijn recht komt bij vleesgerechten en zelfs rijke vissoorten, (Spaanse) worstsoorten en zachte kazen.

Vinificatie
Voor de Ramon Bilbao Crianza wordt er meermaals geplukt in de wijngaard. Zo worden de druiven op hun optimale rijpheid geplukt. 14 maanden rijpt deze Rioja op Amerikaans eiken. Daarna rust de wijn nog 12 maanden op de fles.

Bekroningen
De Grote Hamersma: 8,5


Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen