• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
Cazes Cazes Muscat de Rivesaltes Blanc

Cazes Muscat de Rivesaltes Blanc

Cazes Muscat de Rivesaltes Blanc is een frisse, zoete witte wijn met heerlijke aroma’s van citrusvruchten, exotische vruchten, perzik en abrikoos. Zeer complex, zonder log te worden. Blijft een aantrekkelijk wijn en heeft een hele fraaie, rijke smaak. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Frisse, zoete witte wijn met heerlijke aroma’s van citrusvruchten, exotische vruchten, perzik en abrikoos. Zeer complex, zonder log te worden. De wijn blijft aantrekkelijk en heeft een hele fraaie, rijke smaak.

Ligging
Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëeren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon. Het bedrijf is volledig biodynamisch gecertificeerd sinds 2003. Cazes produceert al vanaf 1997 biologisch. De grond bestaat uit klei en leisteen.

Eten & Drinken
Serveer de wijn bij desserts met wit fruit en vanille. Tevens erg lekker bij blauwschimmelkazen. De wijn kan 10 jaar bewaard worden.

Vinificatie
Traditioneel. Vanaf de oogst van 2003 is de wijn biologisch gekwalificeerd.

LandFrankrijk
WijnhuisCazes
StreekZuid-Frankrijk
WijnsoortWitte Dessertwijn
Inhoud37,5 cl
Alcoholpercentage15%
DruivensoortMuscat d'Alexandrie, Muscat Petit Grain
SmaakZoet, Complex, Rijk
GerechtDessert, Fruit, Kazen
Klantbeoordelingen