• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
  • Hamersma 8.5
Yalumba Yalumba The Y Series Viognier

Yalumba The Y Series Viognier

Yalumba The Y Series Viognier is een 100% Viognier wijn en een feest in je glas. Aromatische wijn met grapefruit, citroengras en bloemige kamperfoelie met jasmijn. Yalumba The Y Series Viognier is rijk, zijdezacht met een verfijnde frisheid. Wat een charm Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Deze 100% Viognier wijn is een feest in je glas. Aromatische wijn met grapefruit, citroengras en bloemige kamperfoelie met jasmijn. Rijk, zijdezacht met een verfijnde frisheid. Wat een charmeur!

Ligging
De Y-serie is een verzameling van iconische klassiekers van bekende druivenrassen. Elke wijn is authentiek gemaakt met fruit uit de meest bekende wijnregio's van Zuid-Australië. Bij het plukken van de Viognier druiven wordt gekeken naar het smaakspectrum dat ze geven, van levendige bloemenaroma's zoals oranjebloesem tot vers tropisch fruit. Op deze manier zorgt het wijnhuis ervoor dat de wijn qua textuur en complexiteit mooi in evenwicht is.

Eten & Drinken
Probeer deze wijn eens bij licht gekruide Aziatische gerechten of rijke salades met vis of kip.

Vinificatie
De wijnen worden modern gemaakt met het grootste respect voor de natuur. Ze verliezen nooit de traditionele sterktes uit het oog.

LandAustralië
WijnhuisYalumba
StreekZuid Australië
WijnsoortWitte wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage13,5%
DruivensoortViognier
Smaak
Gerecht
Klantbeoordelingen