• Lorem ipsum
  • Alcoholvrij
  • Biologisch
Vendôme Vendôme Mademoiselle Chardonnay Alcoholvrij BIO

Vendôme Mademoiselle Chardonnay Alcoholvrij BIO

Koop 6 voor €8,99 per stuk en bespaar 5%
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

De Vendôme Mademoiselle Chardonnay Alcoholvrij wordt gemaakt van de Spaanse druif chardonnay afkomstig uit de streek La Mancha. De Vendôme Mademoiselle Chardonnay wordt gekenmerkt door een fruitig aroma dat makkelijk herkenbaar is. Rijk aan citrusvruchten zoals pompelmoes en citroen. De smaak is lichtzoet en zorgt voor een frisse smaak in de mond. De smaak is iets zoeter dan gemiddeld omdat de alcohol eruit is gehaald en daardoor blijft er relatief meer suiker achter. Een goed alternatief voor een alcoholvrije Chardonnay.

Vendôme Mademoiselle alcoholvrij en nu ook biologische wijnen Merlot & Chardonnay bevatten slechts 18 kcal per 100 ml.

Mousserende Classic & Rosé bevatten ook slechts 18 kcal per 100 ml!
(Een glas wijn met alcohol 80 kcal per glas)
Heel feestelijk is om de mousserende wijnen uit te schenken met bv een bolletje frambozen sorbetijs of citroen sorbetijs, bevroren rood of geel fruit is ook een optie (minder calorieën).

Hoe worden de wijnen alcoholvrij gemaakt?
De wijnen zijn gemaakt van Spaanse druiven uit La Mancha, zoals de Airèn, Tempranillo, Chardonnay en Merlot. Na het gistingsproces wordt de wijn verwarmd tot ongeveer 30 graden waarna de alcohol onder druk verdampt.
Deze techniek heet sous-vide. Door deze methode blijft de smaak van de druiven behouden.

Wat is biologisch?
Biologisch betekent een kleinere opbrengst per hectare, geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen toegevoegd. Biologisch is dus ietsje duurder omdat de druiven niet met chemische bestrijdingsmiddelen worden bewerkt, er strenge contrôle is tijdens de druiventeelt en bij het maken van de wijn!

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen