• Lorem ipsum
Salentein Salentein Barrel Selection Malbec Jeroboam 3 liter

Salentein Barrel Selection Malbec Jeroboam 3 liter

Deze Salentein Barrel Selection Malbec Jeroboam 3 liter is typisch Argentijns: intens en uitgesproken! Aroma’s van fruit en chocolade en een hint van vanille en tabak door rijping op Frans eiken. Salentein Barrel Selection Malbec Jeroboam 3 liter heeft ee Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

De wijngaarden van de Salentein Barrel Selection Malbec Jeroboam 3 Liter liggen in het hart van Alto Valle de Uco, Argentinië, meer dan 1200 meter boven de zeespiegel. De bodem bestaat uit grof gesteente, wat een perfecte waterdrainering geeft. De nachten zijn koel door afdalende lucht uit de Andes en de dagen zonnig en warm. Dit alles geeft de wijn z'n unieke fruitige en rijpe karakteristieken.

Druivensoort(en)
Malbec

Vinificatie
De druiven worden met de hand geplukt. Een combinatie van moderne en traditionele technieken wordt gebruikt.

Proefnotities
Deze “grootse” wijn is typisch Argentijns: intens en uitgesproken! Aroma’s van fruit en chocolade en een hint van vanille en tabak door rijping op Frans eiken. De wijn heeft een gulle en vlezige smaak en aroma’s van gerookt eikenhout in de afdronk.

Eten & Drinken
Net als zijn kleinere broertje is deze wijn ideaal bij gegrilde vleesgerechten of wild. Ook heerlijk ná de maaltijd, bijvoorbeeld met oude kaas of een pittig stukje Pecorino. Én om indruk te maken op vrienden of familie natuurlijk!

LandArgentinië
WijnhuisSalentein
StreekMendoza
WijnsoortRode wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage14 %
DruivensoortMalbec
Smaak
Gerecht
Klantbeoordelingen