• Lorem ipsum
Patrizi Patrizi Passo del Bricco Piemonte Rosso

Patrizi Passo del Bricco Piemonte Rosso

Deze Patrizi Passo del Bricco Piemonte Rosso met een lange roemrijke traditie, wordt geproduceerd met druiven van de beste rode wijnen uit Piemonte, Nebbiolo, Barbera en Dolcetto. Patrizi Passo del Bricco Piemonte Rosso heeft 8 maanden in barriques gerij Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Patrizi Passo del Bricco Piemonte Rosso, het wijnhuis Bricco Rosso is gelegen op de top van de heuvel van Langhe.
Bij Patrizi Passo del Bricco Piemonte Rosso wordt gebruik gemaakt van een combinatie van technologie en traditie (de meest moderne apparatuur voor de vinificatie, samen met eikenhouten vaten en barriques voor rijping). Passo betekent voetafdruk, dit is een verwijzing naar de wandeling die mensen maken van de ene wijngaard naar de andere om de verschillende druivensoorten voor deze blend te oogsten.
Patrizi Passo del Bricco Piemonte Rosso heeft een lange roemrijke traditie, er wordt geproduceerd met druiven van de beste rode wijnen uit Piemonte  De wijn heeft 8 maanden in barriques gerijpt.
Druivensoort(en)
40% Nebbiolo, 20% Barbera en 40% Dolcetto.
Proefnotities
Deze wijn heeft een intense robijnrode kleur met paarse tinten. In de neus een intense en aanhoudende bouquet, met geuren van viooltjes en primula, die doen denken aan de lente. Goede body, zeer harmonieus en uitnodigend.
Eten & drinken
Deze Passo del Bricco gaat goed samen met verschillende gerechten, vooral stoofvlees, pasta en kazen.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen