• Lorem ipsum
Marsuret Marsuret Prosecco di Trevisio Frizzante Spago

Marsuret Prosecco di Trevisio Frizzante Spago

In de neus aroma's van bloemen en fruit (appeltjes), verder delicaat. De Marsuret Prosecco di Trevisio Frizzante Spago heeft een droge en frisse smaak, en is goed in balans. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Marsuret Prosecco di Trevisio Frizzante Spago, van Domein Marsuret is van oudsher een familiebedrijf, wijnbouwers in het gebied Valdobbiadene. Ze werken met veel respect voor traditie en natuur. De historie van Marsuret Prosecco di Trevisio Frizzante Spago  begint als grootvader Agostino, tussen de 2 wereldoorlogen in, een wijngaard koopt in Val de Cune (Guia di Valdobbiadene) en start met het produceren van mousserende wijn met natuurlijke fermentatie op fles.De zaak groeide door de jaren heen en ging over naar Giovanni. Hij streefde naar kwaliteitsproductie en moeit zich met de verzorging van de wijngaarden, de pluk en selectie van de oogst.Sinds 1980 hebben zijn zonen, Ermes en Walter, zich bij de zaak gevoegd. Met deze nieuwe generatie, evolueren de ontwikkelingen van het bedrijf verder. De productietechnieken zijn zodanig verbeterd om een topkwaliteit te kunnen leveren, die voldoet aan de eisen van de meest kritische consument.Er wordt aandacht besteed aan controle van alle facetten van het productie proces. Men wil zoveel mogelijk, het persoonlijke karakter, alsook de typerende smaak van elke druivensoort behouden.De wijnen worden in roestvrijstalen tanks gefermenteerd onder gecontroleerde temperaturen. De beste druiven worden geselecteerd en de oogst wordt handgeplukt wanneer de optimale rijpheid in de druif bereikt is.

Proefnotitie
In de neus aroma's van bloemen en fruit (appeltjes), verder delicaat. De Prosecco heeft een droge en frisse smaak, en is goed in balans. Ideaal als aperitief en goed te combineren met lichte visgerechten.

Druivenras
100% Prosecco

Vinificatie
Klassieke manier van witte wijn maken met zachte persing en fermentatie op gecontroleerde temperaturen. Het mousserende proces bestaat uit Méthode Charmat.De druk is 2,5 atmosfeer.

Eten & drinken
Ideaal als aperitief en goed te combineren met lichte visgerechten

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen