• Lorem ipsum
Graham's Port Graham's 20 Years Old Tawny Port met koker

Graham's 20 Years Old Tawny Port met koker

Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Graham's 20 Years Old Tawny Port, W&J Graham's is een Port producent van zeer hoge kwaliteit. Al vele generaties wordt het gerund door de Symington familie. Graham’s bezit eigen wijngaarden maar koopt ook kwalitatief hoogstaand fruit van lokale boeren. Sommige leveren al drie generaties fruit aan de Symington familie.

Druivensoort(en)

De druivensoorten zijn Touriga, Francesa, Touriga Nacional, Tinta Barroca en Tinta Roriz en Tinto Cão.

Vinificatie

De Port wordt na traditionele vinificatie gerijpt in grote houten vaten van 534 liter waardoor de Port zijn karakteristieke Tawny karakter krijgt.

Proefnotities

Voortreffelijke kwaliteit, met als voornaamste eigenschappen de geweldige complexiteit en harmonie. Diepe amber en goud-bruine kleur, wat wijst op een aanzienlijke leeftijd. De neus is zeer complex en zacht. Een mooi boeket van noten (amandelen), honing, marmelade, karamel, toffee, butterscotch en vijgen is karakteristiek. De smaak is rijk, zacht en subtiel met een perfecte balans. De afdronk is lang en elegant.

Eten & Drinken

Deze Port combineert uitstekend bij noten, gedroogde vruchten en fruitcake, maar is ook heerlijk bij vanille ijs of crème brûlée. Serveer iets gekoeld, dan komt de Port volledig tot zijn recht.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen