• Lorem ipsum
Ferrari Ferrari Trento DOC Maximum Brut 0,75 L

Ferrari Trento DOC Maximum Brut 0,75 L

Ferrari Trento DOC Maximum Brut heeft een stro gele kleur. In de neus erg intens met tonen van rijp fruit, hazelnoot en brood. In de mond fris. In de finish zit Ferrari Trento DOC Maximum Brut vol met aroma's van citrusfruit en minerale tonen. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Proefnotitie
Stro gele kleur. In de neus erg intens met tonen van rijp fruit, hazelnoot en brood. In de mond fris. In de finish aroma's van citrusfruit en minerale tonen.

Domein
De legende van Ferrari begon in 1902 met Giulio Ferrari, en zijn droom om een wijn te maken in Trentino die kon concurreren met de beste Franse Champagnes. Giulio was een pionier; hij was de eerste die aanzienlijke hoeveelheden Chardonnay in Italië aanplante. Hij begon een paar zeer geselecteerde flessen wijn te produceren, met een obsessieve aandacht voor kwaliteit. De derde generatie van de Lunelli-familie houdt de Ferrari-droom levend. Marcello, Matteo, Camilla en Alessandro leiden het bedrijf met als doel innovatie en traditie te combineren en Ferrari de hele wereld over te brengen als ambassadeurs van de Italiaanse Art of Living. Ze hebben een diepgaande band met het territorium en respect voor het land. Alle wijnen van Ferrari zijn Trento Doc en worden exclusief geproduceerd van druiven die op grote hoogte in Trentino worden geteeld met behulp van duurzame landbouwmethoden.

Oogst
De druiven worden manueel geoogst in de eerste helft van september.

Vinificatie
De wijn rijpt 36 maanden op de gisten.

LandItalië
WijnhuisFerrari
StreekTrentino - Alto Adigo
WijnsoortMousserende wijn
Inhoud0,75 L
Alcoholpercentage
DruivensoortChardonnay
Smaak
Gerecht
Klantbeoordelingen