• Lorem ipsum
Château d'Esclans Château d'Esclans Whispering Angel

Château d'Esclans Whispering Angel

Het smaakprofiel van deze beendroge wijn is vol en weelderig met een soepele afdronk. Een premium rosé geschikt voor ieder moment. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Domein
Château d’Esclans Domaines Sacha Lichine, een magisch landgoed, is gelegen in het hart van de Provence, ten noordoosten van Saint Tropez, op een buitengewoon stuk grond omringd door open grasland, bos en knoestig oude wijngaarden. Het 19e-eeuwse Château kijkt uit over de idyllische Vallei van Esclans, helemaal tot aan de Middellandse Zee.

Sacha Lichine kocht in 2006 het Château met als doel om de beste roséwijn te produceren. Inmiddels is Château d’Esclans Domaines Sacha Lichine wereldwijd bekend om de fijnste wijnen in zijn soort.

“In de Vallei van Esclans fluisteren de engelen. Als je deze wijn drinkt kun je ze wellicht horen... Als je ons bezoekt kun je ze wellicht zien.” – Sacha Lichine

Over de wijn
Whispering Angel is vandaag de dag dé referentie als het gaat over roséwijn. De wijn werd in 2006 geïntroduceerd door Sacha Lichine als een nieuwe standaard voor rosé uit de Côtes de Provence, de belangrijkste regio voor roséwijnproductie in de wereld. De wijn wordt gemaakt van Grenache, Cinsault en Rolle (Vermentino) druiven en heeft een aantrekkelijke bleekroze kleur. Het smaakprofiel van deze beendroge wijn is vol en weelderig met een soepele afdronk. Een premium rosé geschikt voor ieder moment.

Proefnotitie
Aantrekkelijk bleekroze. Florale neus met vers rood fruit. Beendroog, vol en weelderig met een soepele ronde afdronk. Een veelzijdige rosé voor zowel beginnende wijndrinkers als kenners.

Wijn & Spijs
Lekker bij salades, vers fruit en als aperitief.

LandFrankrijk
WijnhuisChâteau d'Esclans
StreekProvence
WijnsoortRosé wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage13,5%
DruivensoortCinsault, Grenache, Vermentino
Smaak
Gerecht
Klantbeoordelingen