• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
  • Hamersma 9
Yalumba Yalumba Samuel's Collection Barossa shiraz

Yalumba Samuel's Collection Barossa shiraz

Yalumba Samuel's Collection Shiraz is diep, donker, paarsrood van kleur. Deze wijn heeft heerlijke aroma's van rijpe pruimen, pittige rode bessen, anijs en donkere chocolade. Het is ook een complexe wijn, met hartige kruiden en uitbundig rood fruit. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Diep, donker, paarsrood van kleur. Heerlijke aroma's van rijpe pruimen, pittige rode bessen, anijs en donkere chocolade. Complexe wijn, met hartige kruiden en uitbundig rood fruit. De volle body en gulle smaken kenmerken deze Barossa Shiraz.
Eten en drinken
Combineer met worstenbroodjes van varkensvlees met pittige relish of met aardappel en spinazie quiche.

Vinificatie
7 maanden gerijpt op gedeeltelijk nieuwe Franse en Hongaarse hogsheads (grote vaten) en barriques. Verder in balans gebracht in oudere octaves (klein fust), barriques en hogsheads.

Herkomst
Afkomstig van Barossa wijngaarden waar de wijnstokken variëren van jong (ongeveer 10-15 jaar oud) tot oud (ouder dan 35 jaar). Ze zijn aangeplant in diverse wijngaarden met een lichte variatie in microklimaat en bodemtypes, inclusief rood-bruine aarde, zanderige leem en donkere klei. Deze variaties dragen bij aan de diversiteit aan smaken in Samuel’s Collection Barossa Shiraz.

Bijzonderheden
Samuel’s Collection is een eerbetoon aan Samuel Smith, de oprichter van Yalumba, zijn onafhankelijke spirit en overtuiging om te investeren in land en het maken van goede wijnen.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen