• Lorem ipsum
Ramón Bilbao Wijnkado Ramon Bilbao Crianza & Verdejo

Wijnkado Ramon Bilbao Crianza & Verdejo

Wijnkado Ramon Bilbao Crianza & Verdejo is een Spaans wijnkado bevat 2 flessen van het wijnhuis Ramon Bilbao , de Ramon Bilbao Crianza & de Verdejo. U kunt dit kado naar elk adres in de Benelux & Duitsland versturen. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Wijnkado Ramon Bilbao Crianza & Verdejo
Dit Spaanse wijnkado bevat 2 flessen van het wijnhuis Ramon Bilbao , de Ramon Bilbao Crianza & de Verdejo. U kunt dit kado naar elk adres in de Benelux & Duitsland versturen.

De wijn wordt verpakt in een luxe (2 vaks) kist met schuifdeksel. Deze kist wordt verpakt in verzenddoos. (vanwege de extra verpakking ontvangt de geadresseerde een onbeschadigd wijnkistje zonder allerlei verzendstickers erop. De handtekening voor ontvangst maakt het mogelijk, dat u de zekerheid heeft dat deze geschenken niet ergens verdwijnen)

Bij het afrekenen kunt u gratis een persoonlijke boodschap toevoegen!

 

Ramón Bilbao Crianza Rioja

Productomschrijving
Een prachtige, rijke, rode wijn van Ramón Bilbao. De Crianza ruikt en smaakt naar zwart fruit, pruimen, kruiden en kokos. De zwoele zachte tannines zijn rijp en kennen een prachtige elegantie. U kunt genieten van een lange, intense afdronk.

Druivensoort(en)
Tempranillo.

Eten & Drinken
Prachtige dinerwijn, die goed tot zijn recht komt bij vleesgerechten en zelfs rijke vissoorten, (Spaanse) worstsoorten en zachte kazen.

 

Ramón Bilbao Verdejo

Productomschrijving
Deze prachtige witte wijn van de Verdejo druif heeft een fijn aromatisch karakter. Aroma's van passiefruit, anijs, venkel en tropisch fruit zorgen voor levendigheid in het glas. Een klein bittertje, een mooie frisheid gecombineerd met een zachte afdronk.

Druivensoort(en)
Ramón Bilbao Monte Blanco Verdejo is 100% Verdejo. Deze typerende druivensoort wordt hier ook al meer dan 400 jaar aangeplant.

Eten & Drinken
Mooie wijn-spijs combinaties bij deze Verdejo Rueda van Ramon Bilbao zijn gerookte zalm of witte asperges. Overigens ook heerlijk bij salades met vis of schelp- en schaaldieren!

 

 

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen