• Lorem ipsum
Wente Vineyards Wente Morning Fog Chardonnay

Wente Morning Fog Chardonnay

In de mond heeft Wente Morning Fog Chardonnay een hint van appel, getoast brood, boter en subtiel hout. Wente Morning Fog Chardonnay is mondvullend met een halflange, verfrissende afdronk. Lees meer...
Koop 6 voor €13,59 per stuk en bespaar 2%
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Wente Morning Fog Chardonnay
De naam Wente Morning Fog Chardonnay refereert naar de mist die zich vormt in de baai van San Francisco. De unieke oriëntatie van de Livermore Valley drijft de mistbanken ver naar het oosten die op hun beurt koude lucht met zich meevoeren. Dit zorgt voor een Mediterraan c.q. Maritiem klimaat. Dit betekent dat zowel 's nachts als ‘s ochtends de druiven van flink wat afkoeling kunnen genieten totdat de zon de mist oplost en de druiven van warmte voorziet. Op die manier kunnen de druiven langzaam en gelijkmatig rijpen, wat uiteraard de kwaliteit ten goede komt.
Druivensoort(en):
Deze prachtige wijn wordt gemaakt van Chardonnay druiven, aangevuld met Gewürztraminer.
Proefnotitie
Geniet van de goudgele kleur en de aroma's van rode appel,vanille en mooi geïntegreerde houttoetsen, tevens vallen de citrus en het tropisch fruit op. In de mond een hint van appel, getoast brood, boter en subtiel hout. Deze Chardonnay is mondvullend met een halflange, verfrissende afdronk.
Eten & drinken
Deze wijn is heerlijk in combinatie met zeevruchten of ravioli.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen