• Lorem ipsum
Veuve Clicquot Veuve Clicquot Demi Sec

Veuve Clicquot Demi Sec

Veuve Clicquot Demi Sec is prachtig bleek met een diep gouden weerschijn. Open, expressief, rijk, veel rijp en zoet fruit met geroosterde tonen en brioche. Zachte en ronde aanzet en natuurlijk rijk en zoet. Veuve Clicquot Demi Sec heeft een evenwicht tuss Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Druivensoorten
Evenals de andere champagnes van Veuve Clicquot is ook de Demi-Sec van het huis gebaseerd op pinot noir. Het geeft de champagne zijn prachtige structuur – krachtig en fijn tegelijk. Het streven in deze Veuve Clicquot Demi-Sec is naar een zeer nadrukkelijk fruitig aroma. Daarom bestaat de assemblage naast pinot noir grotendeels uit pinot meunier, een variëteit die zorgt voor openheid, toegankelijkheid en expressief fruit. Chardonnay complementeert de assemblage met verfijning, levendigheid en dynamiek.

Proefnotitie
Prachtig bleek met een diep gouden weerschijn. Open, expressief, rijk, veel rijp en zoet fruit met geroosterde tonen en brioche. Zachte en ronde aanzet en natuurlijk rijk en zoet. Een evenwicht tussen zoet en fruit met een lange afdronk.

Eten & Drinken
Veuve Clicquot Demi-Sec kan als aperitief worden geserveerd, maar excelleert vooral in combinatie met desserts op basis van fruit.

 

LandFrankrijk
WijnhuisVeuve Clicquot
StreekChampagne
WijnsoortMousserende wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage12%
DruivensoortPinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
Smaak
Gerecht
Klantbeoordelingen