• Lorem ipsum
Valdespino Valdespino Manzanilla Deliciosa 37,5 cl

Valdespino Manzanilla Deliciosa 37,5 cl

Valdespino Manzanilla Deliciosa Half Flesje heeft een lichte strogele kleur met delicate, gistachtige aroma's en minerale tonen. De smaak van Valdespino Manzanilla Deliciosa Half Flesje is droog, fris en crispy met een pittige, delicate afdronk. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Een lichte strogele kleur met delicate, gistachtige aroma's en minerale tonen. De smaak is droog, fris en crispy met een pittige, delicate afdronk.

Ligging
De wijngaard Albariza is gelegen in het unieke Pago de Miraflores in de kustregio Sanlucar de Barrameda. Bijzonder is dat de bodem een zeer hoog gehalte van calciumcarbonaat bevat, dat zorgt voor de mineraliteit in de wijn. De druiven zijn afkomstig van wijnstokken met een gemiddelde leeftijd van 5 jaar.

Eten & Drinken
Perfect als aperitief of gecombineerd met zeevruchten en visgerechten of met nootjes. Serveer de sherry gekoeld (tussen de 8 ºC tot 10 ºC) en in een wit wijnglas.

Vinificatie
De druiven worden handmatig geoogst en gedeeltelijk ontsteeld. De licht gekneusde druiven worden gekoeld en het spontaan aflopende sap (dus zonder persing) wordt met natuurlijke gisten vergist in roestvrij stalen tanks. De wijn wordt versterkt tot 15% en 5 jaar gerijpt in Solera's en criadera's in Sanlucar de Barrameda.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen