• Lorem ipsum

Verzending

De wijn wordt verpakt in speciale stevige verzenddozen. De wijn wordt bij u afgeleverd of indien u of de geadresseerde niet thuis is, wordt gepoogd om af te leveren in de nabijheid (burenlevering). In beide situaties wordt alléén afgeleverd tegen handtekening voor ontvangst. DPD of PostNL doet de volgende werkdag een 2de afleverpoging. Indien de aflevering weer niet lukt doet DPD of PostNL een briefje in de bus, waarna de geadresseerde een ander afleveradres of een andere afleverdatum kan opgeven, of toestemming kan geven het pakket neer te zetten op een door de geadresseerde aangegeven plek (neerzettoestemming). DPD & PostNL dient een dergelijk briefje al bij de eerste te vergeefse bezorgpoging in de bus te doen, dit schiet er soms bij in.

 

Afleveradres

Bij lekkerflesjewijn kunt u zelf kiezen waar u uw bestelling wilt laten afleveren. Of dit nu thuis is, op het werk, bij vrienden, buren of familie. Tijdens het bestellen of in je account heb je de mogelijkheid om het afleveradres aan te passen of te wijzigen. heeft uw al besteld en wilt u het afleveradres wijzigen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij kijken graag of er een mogelijkheid is om het afleveradres te wijzigen. 

 

Wat zijn de bezorgkosten?

Vanaf €79 wordt uw bestelling gratis bezorgd in geheel Nederland (inclusief Waddeneilanden!). Bij een bestelling minder dan €79 brengen wij €9,95 als bijdrage in de bezorgkosten in rekening.

 

Wie bezorgt mijn bestelling?

1. Gemeente Nieuwkoop

In de gemeente Nieuwkoop bezorgt Lekkerflesjewijn de bestelling met onze eigen bezorgdienst bij u thuis.

2. Nederland, België, Luxemburg, Australië, Spanje, Oostenrijk, Zweden , Finland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen en Duitsland

De rest van Nederland & Europa bezorgt onze logistieke partners DPD pakketservice en PostNL de bestellingen. 


Bezorgkosten België

Bij een bestelling onder de €79 brengen wij € 11,95 als bijdrage in de bezorgkosten in rekening.
Bij een bestelling vanaf €79 brengen wij € 2,50 als bijdrage in de bezorgkosten in rekening.
*Vanwege de expeditiekosten raden wij u aan om bestellingen van 18 flessen te plaatsen.