• Lorem ipsum
Poggio Landi Poggio Landi Brunello di Montalcino Dievole

Poggio Landi Brunello di Montalcino Dievole

In de neus aroma's van rijp rood fruit aangevuld met zwarte peper en zoethout. In de mond een wijn die goed in balans is met stevige tannine en rood fruit aromas met een hint van specerijen. De afdronk is aanhoudend. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Poggio Landi Brunello di Montalcino Dievole
De druiven voor de Poggio Landi Brunello di Montalcino Dievole komen van wijngaarden in de meest prestigieuze gebieden van Montalcino. De wijngaarden van de Poggio Landi Brunello di Montalcino Dievole bevinden zich op een hoogte van 175 - 500 meter boven zeeniveau. De biodiversiteit die je hier vindt is nodig voor het maken van een wij die tegelijk harmonieus, complex en veelzijdig is.

Poggio Landi Brunello di Montalcino Dievole is intens en elegant. Na twee weken van natuurlijke en spontane gisting gaat de wijn in Frans eiken vaten, waar hij 38 maanden rijpt. Daarna volgt nog een minimale flesrijping van 6 maanden.

Proefnotitie 
In de neus aroma's van rijp rood fruit aangevuld met zwarte peper en zoethout. In de mond een wijn die goed in balans is met stevige tannine en rood fruit aromas met een hint van specerijen. De afdronk is aanhoudend.

Eten en drinken
De Poggio Landi Brunello di Montalcino Dievole is heerlijk bij oude kaas en wild.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen