• Lorem ipsum
Moët & Chandon Moët & Chandon Nectar Impérial 75CL

Moët & Chandon Nectar Impérial 75CL

De Moët & Chandon Nectar Impérial 75CL is een Demi-Sec champagne met een lichtzoete smaak die wordt omschreven als een bijna sensuele, exotische en rijke wijn. De zoete smaak van de Moët & Chandon Nectar Impérial 75CL wordt veroorzaakt door een dosage van Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Moët & Chandon Nectar Impérial

Moët & Chandon Nectar Impérial is de naam van een excellente Demi-Sec. Een champagne die door een dosage van 40 a 45 gram suiker per liter licht zoet smaakt. Niet te zoet, maar wel zacht, rijk en vol – bijna sensueel. Ook omdat door het zoet de fruitige aroma’s mooi op de voorgrond treden. In de assemblage zijn natuurlijk alle drie de druivenvariëteiten vertegenwoordigd, maar de nobele pinot noir neemt het leeuwendeel voor zijn rekening. Dat geeft de Moët & Chandon Nectar Impérial een geconcentreerde, rijke smaak met tonen van gekonfijt fruit, milde specerijen en honing. Hij smaakt als een snoepje.

Kleur: Opvallend rijke, gouden kleur.

Geur: Uitgesproken, exotisch fruit en gekonfijt fruit, honing en milde specerijentonen.

Smaak: Krachtig, geconcentreerd, licht, zoet, rijk en vol met een fijne mousse.

Conclusie: Een heerlijk harmonieuze, zacht zoete, rijke en volle champagne.

Moët & Chandon Nectar Impérial doet je dromen van zwoele zomeravonden, van tuinfeesten en feestelijke cocktails. Door zijn rijkdom en zachte zoetheid is het een verrukkelijke partychampagne. Ook combineert de Moët & Chandon Nectar Impérial geweldig met allerlei desserts, zoals vruchtentaarten en aardbeiensoep. Ga je voor de orginaliteitsprijs, schenk de Moët & Chardon Nectar Impérial dan bij foie gras of Roquefort (of een andere blauwaderkaas).

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen