• Lorem ipsum

Moët & Chandon Ice Rosé Impérial 75CL

Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Moët Ice Rosé Impérial

Energiek, Intens, Verfrissend. Moët Ice Rosé Impérial is de eerste roséchampagne die speciaal gemaakt is om met ijs te drinken. Een nieuwe smaakbeleving in Moët Ice Rosé Impérial die plezier, frisheid en het vrije zomergevoel samenbrengt.

Elke wijn is zorgvuldig geselecteerd om zijn specifieke bijdrage aan het smaak profiel: - het merendeel pinot noir wijnen (45%-55%, waarvan 10% rode wijn). Deze wijnen worden gekenmerkt door een krachtige, vineuze smaak en zijn geselecteerd vanwege de intense fruittonen en de goed geïntegreerde dosage. - pinot meunier wijnen (35%-45%, waarvan 10% rode wijn). De ronde en vlezige structuur van deze wijnen zorgt voor een rijkere smaak en harmonieuze, soepele middentonen. - chardonnay wijnen met een gepolijste zuurgraad (5%-10%) voor een verfrissende finale 20% tot 30% speciaal geselecteerde reservewijnen vervolmaken de assemblage door de intensiteit, volheid en consistentie te verhogen.

Dosage: 38 g/liter

Kleur: Dieproze met gouden reflecties Neus: Geuren van aromatische rode bessen en kersen: morellen, rode bosbessen en cranberry, nuances van sappig zomerfruit: vijgen en nectarine, aangename tonen van grenadine Smaak: De zoete smaak die doet denken aan bessen vervaagt zachtjes en wordt minder uitgesproken Conclusie: Een harmonieuze balans tussen frisheid en fruitigheid, een verfrissende finale met een verrukkelijke bitterzoete noot van roze grapefruit

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen