• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
  • Hamersma 9
Gran Moraine Gran Moraine Pinot Noir

Gran Moraine Pinot Noir

De smaak is paradijselijk, een vloeibaar genot op de tong met warme kersen en anijs. Stoer leer en iets van dennennaalden beginnen zich ook te openbaren. Maar de grootste kracht van Gran Moraine Yamhill Carlton Pinot Noir is het enorm zuivere karakter. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Gran Moraine Pinot Noir is een ware verwennerij voor je zintuigen! Met elke slok komen nieuwe, uitgesproken aroma’s los. De geur is rijk en uitbundig: cranberry, framboos, rozenbottels, rabarber en Santa Rosa pruim.Een kruidig palet ontwikkelt zich in de neus met citroengras, tijm en dragon als boventoon. De smaak is paradijselijk, een vloeibaar genot op de tong met warme kersen en anijs. Stoer leer en iets van dennennaalden beginnen zich ook te openbaren. Maar de grootste kracht van Gran Moraine Yamhill Carlton Pinot Noir is het enorm zuivere karakter.

Ligging
De wijngaarden van Gran Moraine bevinden zich in Yamhill-Carlton AVA, Willamette Valley (Oregon) en zijn aangeplant in 2005. Hier zorgt het koele, maritieme klimaat voor unieke omstandigheden voor het verbouwen van druiven. De druiven kunnen hierdoor later geplukt worden wat zorgt voor de unieke Gran Moraine stijl, gebalanceerde zuren en genuanceerde aarde- en fruittonen. Het wijnhuis dankt de naam aan de gletsjerbewegingen die de Morenen in de laatste ijstijd achterlieten in de noordelijke Willamette vallei.

Wijn & Spijs
De perfecte wijn bij een mooi stuk wildgebraad, varkensvlees, stoofgerechten en gevogelte.

Vinificatie
Traditionele vinificatie. De wijn heeft 11 maanden op Frans eikenhouten vaten van 228 liter gerijpt, waarvan 38% nieuw eiken.

Deze wijn heeft een levertijd van 5 tot 7 werkdagen.

LandVerenigde Staten
WijnhuisGran Moraine
StreekOregon
WijnsoortRode wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage13,5%
DruivensoortPinot Noir
Smaak
Gerecht
Klantbeoordelingen