• Lorem ipsum
Graham's Port Graham's 30 Years Old Tawny Port

Graham's 30 Years Old Tawny Port

Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.
Graham's 30 Years Old Tawny Port, W&J Graham's is een Port producent van zeer hoge kwaliteit. Al vele generaties wordt het gerund door de Symington familie. Graham’s wijnen komen voornamelijk uit hun eigen Quinta dos Malvedos bij Tua en Quinta das Lages in de Rio Torto. Twee andere, privé bezittingen van de Symington familie, Quinta da Vila Velha en Quinta de Vale de Malhadas, voorzien Graham’s met de beste kwaliteitsdruiven. Alle vier de Quintas horen bij de beste van de Douro vallei.

Bekroningen

Silver International Wine Challenge 2007

Druivensoort(en)

De druivensoorten zijn Touriga, Francesa, Touriga Nacional, Tinta Barroca en Tinta Roriz.

Vinificatie

De Port wordt na traditionele vinificatie gerijpt in grote houten vaten van 534 liter waardoor de Port zijn karakteristieke Tawny
karakter krijgt.

Proefnotities

Mooie bruinrode wijn. Zeer complexe neus met geuren van noten, rozijnen, karamel en chocolade. Hij heeft een zachte en ronde smaak en heeft en goed gebalanceerde mondvulling. De afdronk is lang en zacht en er komen veel verschillende geuren vrij.

Eten & Drinken

Deze wijn wordt niet beter van bewaren. Hij kan gelijk gedronken worden. Eenmaal geopend kan hij wel twee maanden open staan. Combineer deze wijn met oude Hollandse kazen of met een mooie sigaar.

 

 
Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen