• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
  • Hamersma 8.5
Farina Farina Soave Classico

Farina Soave Classico

Farina Soave Classico is een Farina wijn die barst van aantrekkelijke aroma's zoals groene appel, ananas en gele pruim. Daarnaast kenmerkt de Soave Classico zich door de geur van wilde bloemen en vlierbloesem. De prachtige structuur en het haast ziltige k Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Farina Soave Classico
Proefnotitie
Een Farina Soave Classico wijn die barst van aantrekkelijke aroma's als groene appel, ananas en gele pruim. Daarnaast kenmerkt de Soave Classico zich door de geur van wilde bloemen en vlierbloesem. De prachtige structuur en het haast ziltige karakter, verlangt naar spijscombinaties.
Eten en drinken
Heerlijk bij voorgerechten. Overigens combineren ze deze Farina Soave Classico bij Farina graag met bigoli, een klassieke Italiaanse pastasoort.
Druivensoorten
Garganega, Trebbiano di Soave, Pinot Bianco
Ligging
De Soave wijn van Farina komt uit het Classico gebied. Dit is het oudste gebied in de Soave. De bodem is hier kalkrijk en dit proeft u terug als een enigszins ziltige, minerale toon.
Vinificatie
Na een korte inweking met de druivenschilletjes volgen 10 intensieve dagen. In deze dagen zetten gistcellen de natuurlijke suikers in de druif om in alcohol. Dat niet alleen, bij producten tijdens de vergisting zijn prachtig rijke aroma's; een fruitig Farina met rijping op de fles.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen