• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
  • Hamersma 8.5
Cazes Le Canon du Maréchal Blanc Viognier-Muscat

Le Canon du Maréchal Blanc Viognier-Muscat

Cazes Le Canon Du Marechal Blanc Muscat-Viognier is zeer aromatisch, met geuren van witte bloemen en grapefruit. Deze droge witte wijn heeft een goede balans met aroma's van fris fruit en fijn muskaat. De afdronk past mooi in het geheel. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Zeer aromatisch, met geuren van witte bloemen en grapefruit. Deze droge witte wijn heeft een goede balans met aroma's van fris fruit en fijn muskaat. De afdronk past mooi in het geheel.

Ligging
Verschillende wijnboeren in Roussillon hebben hun kennis en materiaal gebundeld om een commerciële structuur te creëren, om zo aan de vraag te voldoen van vele mensen over de continenten heen. Ze hebben 1 ding gemeen, nl. kwaliteit. Het familiebedrijf “Cazes” is toonaangevend in deze groep en behoort tot de topproducenten in de Roussillon.

Eten & Drinken
Een heerlijke combinatie met voorgerechten, asperges, zomerse salades, vis en schaal- en schelpdieren met een sausje.

Vinificatie
De druiven worden 's nachts machinaal geoogst, omdat de koele temperatuur de aroma's van de druiven perfect bewaard. De druiven worden meteen gekneusd, het sap laat men vervolgens even rusten waarna fermentatie op 16 graden wordt gedaan. 6 maanden na de oogst wordt de wijn gebotteld opgeslagen in kelders met air-conditioning.

LandFrankrijk
WijnhuisCazes
StreekZuid-Frankrijk
WijnsoortWitte wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage13%
DruivensoortMuscat d'Alexandrie, Muscat à Petits Grain, Viognier
SmaakAromatisch, Fris, Fruitig
GerechtAsperges, Salades, Vis
Klantbeoordelingen