• Lorem ipsum
Bollinger Champagne Bollinger Champagne Special Cuvée Brut MAGNUM  in luxe geschenkdoos - Copy

Bollinger Champagne Special Cuvée Brut MAGNUM in luxe geschenkdoos - Copy

Bollinger Champagne Special Cuvée Brut magnum in luxe geschenkdoos is een prachtige goudgele Champagne. Gerijpt, complex en rijk van smaak met tonen van toast, caramel, walnoten, peer, rijp fruit en champignons. Zachte mousse met lang aanhoudende bubbels. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Prachtige goudgele Champagne. Gerijpt, complex en rijk van smaak met tonen van toast, caramel, walnoten, peer, rijp fruit en champignons. Zachte mousse met lang aanhoudende bubbels. Een karaktervolle champagne met veel elegantie.

Ligging
Het Champagnegebied is een uitgestrekt gebied rondom Reims. Het wijngebied, in de prehistorie een binnenzee, wordt gekarakteriseerd door een speciale kalkbodem die bestaat uit fossielen van zeedieren die toen in deze binnenzee leefden. Door de noordelijke ligging van het gebied worden de Champagnes altijd getypeerd door een zekere frisheid.

Eten & Drinken
Combineer deze Champagne met alle vissoorten en in het bijzonder sushi en sashimi. Daarnaast heerlijk bij garnalen, rivierkreeft of kreeft. Liever vlees? Kies dan voor gevogelte of wit vlees. Ook bijzonder goed te combineren met Parmezaanse kaas en gezouten ham.

Vinificatie
De Special Cuvée (60% Pinot Noir, 25% Chardonnay en 15% Pinot Meunier) is een unieke creatie en vormt het vlaggenschip van het huis Bollinger. Jaar na jaar is de Special Cuvée constant van smaak in de kenmerkende, krachtige Bollinger stijl. Meer dan 65% van de druiven zijn afkomstig van eigen wijngaarden.

LandFrankrijk
WijnhuisBollinger Champagne
StreekChampagne
WijnsoortMousserend wit
Inhoud1,5 L
Alcoholpercentage12%
DruivensoortPinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
SmaakElegant, Complex
GerechtVis, Gevogelte, Schaal- en schelpdieren
Klantbeoordelingen