• Lorem ipsum

Biscardo Prosecco Frizzante PICCOLO

Biscardo Prosecco Frizzante PICCOLO is een typisch Italiaanse wijn en heeft een heldere lichtgele kleur met fijne twinkelingen. De smaak van Biscardo Prosecco Frizzante PICCOLO is aansprekend, goed in balans. Lees meer...
Koop 24 voor €3,49 per stuk en bespaar 4%
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Mabis Prosecco Frizzante Piccolo in een handige klein flesje van 0.20 cl.

Prosecco is de meest bekende Italiaanse mousserende wijn. Deze wijn wordt met name gedronken als aperitief en... natuurlijk bij feestelijke gelegenheden.

Druivensoort(en)
Deze wijn is voor 100% gemaakt van de witte prosecco druif. De wijngaarden van deze Prosecco zijn gelegen in de regio Veneto, in de omgeving van Venezia.

Vinificatie
De most wordt verkregen door de druiven zacht te persen en onder gecontroleerde temperatuur van zo'n 10 C te laten fermenteren. Door de verder oplopende druk in de stalen tanks ontstaat het mousserende karakter van deze wijn.

Proefnotities 
Deze typisch Italiaanse wijn heeft een heldere lichtgele kleur met fijne twinkelingen. Het bouquet is aantrekkelijk fruitig, met een lichte geur van bloemen.

Eten & drinken
De smaak is aansprekend, goed in balans en kent de voor de Prosecco druif typische lichte amandeltinten. Heerlijk als aperitief.
Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen