• Lorem ipsum

Betalen

Op welke manier kan ik betalen?

bij lekkerflesjewijn kunt u betalen via onderstaande betaalmethoden.

1. iDEAL
Met iDEAL kun tu vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u derect gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening. De deelnemende banken zijn o.a. Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS, Friesland bank, Triodos, Van Lanschot bank, SNS Regio bank en ASN Bank.

 

2. MiniTix

3. MasterCard SecureCode

4. Verified by Visa

5. Maestro SecureCode

6. Bancontact / Mister Cash

7. Bankoverschrijving

Heeft u geen bankrekening die geschikt is voor iDEAL, dan kunt u ook via en bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Lekkerflesjewijn te Noorden, onder vermedling van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling.

 

8. Contante betaling

Natuurlijk kunt u ook de bestelling komen afhalen en contant of met pin betalen. U bespaart zo de verzendkosten. U bent van harte welkom op de Simon van Capelweg 127, 2431 AE in Noorden. 

 

***Lekkerflesjewijn levert geen producten aan personen die jonger zijn dan 18 jaar. Door de producten te bestellen verklaart de koper dat hij ten minste de gestelde leeftijd heeft.