• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
  • Hamersma 8.5
Terra d' Alter Terra d'Alter Branco Siria, Arinto, Viognier

Terra d'Alter Branco Siria, Arinto, Viognier

Terra d'Alter Branco heeft een stuivend aroma van ananas, papaya en limoen. De smaak is fruitig met wat minerale tonen. De afdronk van deze Terra d' Alter Branco is fruitig en verfrissend. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.
Productomschrijving
De wijn heeft een stuivend aroma van ananas, papaya en limoen. De smaak is fruitig met wat minerale tonen. De afdronk fruitig en verfrissend.
 
Ligging
Alentejo is een uitgestrekt gebied in de zuidelijke helft van Portugal, tegen de Spaanse grens. Het beslaat ongeveer één derde van de totale oppervlakte van Portugal. Het is een land van olijfbomen, wijngaarden en kurkeikebossen. In de zomer is het er heet en droog. De regio is van oudsher bekend om zijn rode wijnen, die over het algemeen vol en fruitig zijn. Door gebruik te maken van moderne vinificatietechnieken, komen er ook steeds meer interessante witte wijnen uit de Alentejo. Alentejo is een wijngebied in beweging. Door de combinatie van het extreme klimaat, lokale druivenrassen en moderne wijnbereiding worden hier spannende wijnen gemaakt die over de hele wereld de aandacht trekken.
 
Eten & Drinken
Heerlijk als aperitief , bij fruit de mer en gegrilde vis. Ook de combinatie met wit vlees is prima.
 
Vinificatie
Moderne vinificatie
Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen