• Lorem ipsum
Paul Mas Paul Mas Estate Chardonnay Single Vineyard Collection

Paul Mas Estate Chardonnay Single Vineyard Collection

Paul Mas Estate Chardonnay Single Vineyard Collection heeft een helder gouden kleur. In de neus een zeer elegante wijn met veel rijp tropisch fruit, ananas, hazelnoten, de frisse geur van lindebloesem en kweepeer. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Proefnotitie
Deze Chardonnay heeft een helder gouden kleur met strogele tinten. In de neus een zeer elegante wijn met veel rijp tropisch fruit, ananas, hazelnoten, de frisse geur van lindebloesem en kweepeer. Daarnaast ook een hint van vanille en geroosterd brood. Op het palet komen frisse aroma’s van groene en rode appels naar voren vergezeld met gedroogd citrusfruit. De wijn is heerlijk fris, droog maar toch fruitig met een lichte tot medium body. In de afdronk tinten van ananas, kalksteen en limoen. De wijn rijpt nog mooi verder in de fles. Wanneer in de eerste 3 jaar gedronken zullen de aroma’s van tropisch fruit de overhand hebben. Daarna zullen de mineralen en boterige tonen zich meer ontwikkelen.
Eten & drinken
Deze Chardonnay is heerlijk bij zeevruchten en visgerechten, maar ook met wit vlees en ganzenlever paté, zachte kaas, vlaai en fruit desserts gaat hij goed samen.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen