• Lorem ipsum
  • Alcoholvrij
Leitz Leitz eins-zwei-zero Riesling Alcohol Free

Leitz eins-zwei-zero Riesling Alcohol Free

Leitz eins-zwei-zero Riesling Still Alcohol Free heeft alles wat een 'echte' riesling ook heeft: limoen, citrus, rabarber, een klein vleugje rode appel en mineralen op de achtergrond. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Proefnotitie
Leitz eins-zwei-zero Riesling Still Alcohol Free heeft alles wat een 'echte' riesling ook heeft: limoen, citrus, rabarber, een klein vleugje rode appel en mineralen op de achtergrond. Alleen de alcohol ontbreekt, maar knap genoeg is dat haast niet merkbaar. De wijn heeft een bijzonder schone en pure smaak en opvallend veel structuur en lengte in de afdronk.

Eten & Drinken
Drink deze wijn bijvoorbeeld met een gegratineerde crostini, bloemkool met geitenkaas uit de oven of een Aziatisch gerecht met kip en 'spicy' elementen. Leuk detail: een glas Leitz Riesling bevat slechts 31 kcal!

Vinificatie
In de basis is Leitz Eins-Zwei-Zero Riesling een reguliere witte wijn. De alcohol wordt onttrokken door middel van vacuüm-kolomdistillatie. Gedurende dat proces wordt de alcohol op een temperatuur van 29 graden onttrokken. Door deze geringe verhitting gaat er vrijwel geen smaak verloren.

LandDuitsland
WijnhuisLeitz
StreekRheingau
WijnsoortAlcoholvrije Wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage0%
DruivensoortRiesling
Smaak
Gerecht
Klantbeoordelingen