• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
Masca del Tacco Masca del Tacco Susumaniello Rosato

Masca del Tacco Susumaniello Rosato

Heldere, lichtroze kleur. In de mond is hij delicaat, maar met sappigheid en frisheid zonder de elegantie te verliezen, geweldige drinkbaarheid en veelzijdigheid en een zeer lange afdronk. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Heldere, lichtroze kleur. Explosief in de neus met sensaties van rode bosvruchten zoals rode bessen en aardbeien, gevolgd door citrusachtige hints en een elegante bloemengeur. Van rozen tot groene thee. In de mond is hij delicaat, maar met sappigheid en frisheid zonder de elegantie te verliezen, geweldige drinkbaarheid en veelzijdigheid en een zeer lange afdronk.
Drinkadvies
Voorgerechten met zeevruchten, gamba's of tartaar van scampi's, voorgerechten op basis van vis, schaaldierensoepen, rijst- en kipsalades, medium gerijpte kazen of gewoon met spaghetti met tomaat en basilicum.

Wijnhuis omschrijving
Masca del Tacco is in 2010 opgericht door Felice Mergè en zijn vader Armando. Zij kochten een gebouw in Erchie, een klein stadje in de provincie Brindisi (Puglia), en knapten dit op. Bij Masca del Tacco staan traditie, identiteit en territorium hoog in het vaandel maar ook passie, toewijding en ervaring zijn waarden die door het bedrijf gedeeld worden. Het wijnhuis verbouwt lokale druiven en maakt gebruik van de potentie van de bodem, waardoor de wijnen zowel een moderne als unieke historische uitdrukking hebben.

Vinificatie
Gescheiden vinificatie van de losse druiven, zachte persing en fermentatie bij zeer lage temperatuur in een gecontroleerde omgeving met kort contact met de schil, vervolgens rijping in roestvrij staal op het gist.

Herkomst
Gelegen in Apulië (Puglia). De bodem bevat rode aarde. Dit zorgt voor een rijke bodem aan organische substanties.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen