• Lorem ipsum

Lekkerflesjewijn.nlis onderdeel van familiebedrijf Ton van Koert dat al meer dan 82 jaar gevestigd is in het Zuid Hollandse plaatsje Noorden, aan de Simon van Capelweg 127.  Het is een bedrijf dat bekend staat om kwaliteit, smaak,service en betrouwbaarheid. Van origine bestond het assortiment hoofdzakelijk uit groente, fruit en maaltijden maar in de loop van de tijd werd het steeds verder uitgebreid met wijnen. Wat 30 jaar geleden begon als een hobby, is steeds verder uitgegroeid tot een assortiment van ruim 600 verschillende soorten wijnen. De groei willen wij doorzetten via onze winkel en onze webshop. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze winkel en/of webshop waar u onze kwaliteit en service kunt ervaren. 

Het team van LekkerFlesjeWijn.nl is een gepassioneerde groep wijnliefhebbers die zich ten doel heeft gesteld om hoogwaardige wijnen toegankelijk te maken voor iedereen. Met jarenlange ervaring in de wijnindustrie en een diepgewortelde liefde voor dit ambacht, werken ze samen om een unieke en boeiende wijnervaring te bieden aan hun klanten.

Het hart van het team bestaat uit wijnkenners met een schat aan kennis over verschillende druivensoorten, wijnregio's en vinificatietechnieken. Ze zijn voortdurend op zoek naar nieuwe en opwindende wijnen van over de hele wereld om te delen met hun klanten. Hun expertise stelt hen in staat om zorgvuldig geselecteerde wijnen aan te bieden die zowel geschikt zijn voor beginnende wijnliefhebbers als voor ervaren connaisseurs.

Naast hun wijnkenners, heeft het team van LekkerFlesjeWijn.nl ook getalenteerde professionals op het gebied van klantenservice, logistiek en e-commerce. Ze streven er voortdurend naar om de best mogelijke service te bieden aan hun klanten, zodat de bestelervaring moeiteloos en plezierig is.

Wat LekkerFlesjeWijn.nl onderscheidt, is hun toewijding aan het delen van hun passie voor wijn. Ze voorzien hun klanten niet alleen van uitstekende wijnen, maar ook van educatieve inhoud, proefnotities en wijn- en spijscombinatietips. Ze geloven dat wijn meer is dan alleen een drankje; het is een beleving die gedeeld moet worden.

Kortom, het team van LekkerFlesjeWijn.nl is meer dan alleen een online wijnwinkel. Ze zijn een gemeenschap van wijnliefhebbers die streven naar kwaliteit, service en het delen van de vreugde van wijn met iedereen die hun passie deelt.

 

 

 

Cees van Koert - Eigenaar en Visionair Cees

van Koert is het brein achter het welvarendefamiliebedrijf Ton van Koert en het bloeiende online wijnplatform LekkerFlesjeWijn.nl. Met meer dan 82 jaar ervaring in het Zuid-Hollandse plaatsje Noorden heeft Cees zich gevestigd als een ware pionier in de branche. Hij is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van beide ondernemingen en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Cees heeft niet alleen een diepgaande kennis van groenten, fruit en maaltijden, maar ook een passie voor wijn die de tand des tijds heeft doorstaan. Hij houdt vooral van goede stevige wijnen, diep en rijk van smaak. Deze passie voor kwaliteitswijnen heeft geleid tot de uitbreiding van het assortiment naar meer dan 600 verschillende soorten wijnen bij LekkerFlesjeWijn.nl.

Als visionair ziet Cees voortdurend nieuwe kansen om te groeien en zijn klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Zijn toewijding aan kwaliteit, service en betrouwbaarheid vormt de ruggengraat van het bedrijf en heeft geleid tot het succes en de uitbreiding van zowel Ton van Koert als LekkerFlesjeWijn.nl.

Cees van Koert is niet alleen een ondernemer, maar ook een ware wijnliefhebber. Zijn liefde voor goede wijn en zijn toewijding aan zijn bedrijven maken hem een inspiratie voor het hele team en een garantie voor de voortdurende groei en uitmuntendheid van beide ondernemingen.

 

 

 

 

Feline - Magazijnmedewerker

Feline is een essentieel onderdeel van het team van LekkerFlesjeWijn.nl en werkt met toewijding in het magazijn om ervoor te zorgen dat alle bestellingen zorgvuldig en efficiënt worden verwerkt. Ze is verantwoordelijk voor het zorgvuldig inpakken van de wijnen en het gereed maken van de bestellingen voor verzending. Haar nauwgezette aandacht voor detail garandeert dat de klanten hun wijnen in perfecte staat ontvangen.

Hoewel Feline zelf nog geen 18 jaar oud is en daarom geen alcohol mag consumeren, heeft ze toch haar eigen favoriet in het assortiment van LekkerFlesjeWijn.nl ontdekt. Haar favoriete wijn is de alcoholvrije bubbel van Vendome. Ze waardeert de frisheid en smaak van deze sprankelende wijn zonder alcohol, die haar de gelegenheid biedt om de wereld van wijn te verkennen op een leeftijd waarop ze nog niet mag drinken.

 

 

 

Ingrid van der Wilk- Culinaire Expert en Verkoopspecialist

Ingrid heeft al vele jaren in de keuken van Ton van Koert gewerkt en heeft daardoor niet alleen uitgebreide ervaring opgedaan met koken, maar ook met het begrijpen van de kunst van wijn-spijscombinaties. Haar culinaire kennis en passie voor wijn maken haar een waardevolle aanwinst voor het team van LekkerFlesjeWijn.nlIngrid weet als geen ander welke wijn perfect past bij verschillende gerechten en helpt klanten graag bij het maken van de juiste keuze om hun eetervaring te verrijken. Haar diepgaande begrip van smaakprofielen en haar vermogen om wijnadvies te geven, maken het winkelen bij LekkerFlesjeWijn.nl een waar genoegen.

Als het op haar eigen voorkeuren aankomt, heeft Ingrid een voorliefde voor zware rode wijnen, zoals de Tator Primitivo. Ze waardeert de diepte, complexiteit en rijke smaak van deze wijnen, en ze deelt graag haar enthousiasme voor deze stijl met klanten die op zoek zijn naar wijnen met karakter.

Ingrid's deskundigheid en vriendelijke persoonlijkheid maken haar niet alleen een gewaardeerd teamlid, maar ook een geweldige hulpbron voor klanten die op zoek zijn naar culinaire inspiratie en wijnadvies.

 

 

 

Karsten - Magazijnmeester en Bestelverwerkingsexpert

Karsten speelt een cruciale rol in het dagelijkse reilen en zeilen van het magazijn van LekkerFlesjeWijn.nl. Als magazijnmeester is hij verantwoordelijk voor het efficiënt aanvullen van de schappen en het zorgvuldig voorbereiden van bestellingen voor zowel de webshop als de horeca-klanten. Zijn precisie en organisatie zorgen ervoor dat alle wijnen op tijd en in perfecte staat bij de klanten aankomen.

Hoewel Karsten nog geen 18 jaar oud is en daarom geen alcohol mag drinken, heeft hij zijn eigen favoriete alcoholvrije optie ontdekt in het assortiment van LekkerFlesjeWijn.nl. Zijn voorkeur gaat uit naar de alcoholvrije Vendome Merlot. Hij waardeert de diepe, rijke smaken van deze alcoholvrije wijn, wat hem de mogelijkheid geeft om te genieten van de unieke smaak van wijn zonder de bijbehorende alcohol.

Karsten's toewijding aan zijn werk en zijn zorgvuldige aandacht voor detail maken hem tot een essentieel lid van het team. Zijn bijdrage zorgt ervoor dat klanten altijd kunnen rekenen op een soepele en professionele ervaring bij LekkerFlesjeWijn.nl, en zijn enthousiasme voor alcoholvrije opties is inspirerend voor anderen die op zoek zijn naar bewuste keuzes in wijn.