• Lorem ipsum
Errázuriz Wijnkado Estate Series Chardonnay & Cabernet Sauvignon

Wijnkado Estate Series Chardonnay & Cabernet Sauvignon

Dit Chileens wijnkado bevat 2 flessen van het wijnhuis Errazuriz, de Estate Series Chardonnay & de Cabernet Sauvignon. U kunt dit kado naar elk adres in de Benelux & Duitsland versturen. Lees meer...
Voor 10:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Dit Chileens wijnkado bevat 2 flessen van het wijnhuis Errazuriz, de Estate Series Chardonnay & de Cabernet Sauvignon. U kunt dit kado naar elk adres in de Benelux & Duitsland versturen.

De wijn wordt verpakt in een luxe (2 vaks) kist met schuifdeksel. Deze kist wordt verpakt in verzenddoos. (vanwege de extra verpakking ontvangt de geadresseerde een onbeschadigd wijnkistje zonder allerlei verzendstickers erop. De handtekening voor ontvangst maakt het mogelijk, dat u de zekerheid heeft dat deze geschenken niet ergens verdwijnen)

Bij het afrekenen kunt u gratis een persoonlijke boodschap toevoegen!

Errazuriz Estate Series Cabernet Sauvignon
Deze Errazuriz Estate Reserva Cabernet Sauvignon heeft een diepe robijnrode kleur. De Cabernet Sauvignon van Errazuriz laat een goede balans zien tussen aroma’s van frisse vruchten zoals kersen en aardbeien en stevigere aroma’s van tabak en kruiden. Errazuriz Estate Reserva Cabernet Sauvignon is een sappige rode wijn met prettige zuren en een mooie afdronk.

Errazuriz Estate Series Chardonnay
De gouden schittering in het glas is de voorbode van heerlijke tropisch fruit. Errazuriz Estate Reserva Chardonnay is levendig fris en expressief in de neus met ananas, citrus en passiefruit. De Errazuriz Estate Reserva Chardonnay van Errazuriz heeft een mooie structuur, body en fijne afdronk.

LandChili
WijnhuisErrazuriz
StreekCasablanca Valley, Aconcagua
WijnsoortWitte wijn en Rode wijn
Inhoud2 keer 75 cl
Alcoholpercentage13,5%
DruivensoortChardonnay, Cabernet Sauvignon
Klantbeoordelingen