• Lorem ipsum
Errázuriz Wijnkado Errazuriz Winemaker's Selection Carmenere Cabernet Sauvignon & Chardonnay Sauvignon Blanc

Wijnkado Errazuriz Winemaker's Selection Carmenere Cabernet Sauvignon & Chardonnay Sauvignon Blanc

Dit Chileens wijnkado bevat 2 flessen van het wijnhuis Errazuriz, de Errazuriz Carmenere Cabernet Sauvignon & de Chardonnay Sauvignon Blanc. U kunt dit kado naar elk adres in de Benelux & Duitsland versturen. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Dit Chileens wijnkado bevat 2 flessen van het wijnhuis Errazuriz, de Errazuriz Carmenere Cabernet Sauvignon & de Chardonnay Sauvignon Blanc. U kunt dit kado naar elk adres in de Benelux & Duitsland versturen.

De wijn wordt verpakt in een luxe (2 vaks) kist met schuifdeksel. Deze kist wordt verpakt in verzenddoos. (vanwege de extra verpakking ontvangt de geadresseerde een onbeschadigd wijnkistje zonder allerlei verzendstickers erop. De handtekening voor ontvangst maakt het mogelijk, dat u de zekerheid heeft dat deze geschenken niet ergens verdwijnen)

Bij het afrekenen kunt u gratis een persoonlijke boodschap toevoegen!

Errazuriz Carmenere Cabernet Sauvignon
Errazuriz Winemaker's Selection Carmenere Cabernet Sauvignon heeft heerlijke geuren van kruiden in de aanzet van de Carmenere druif. De Cabernet Sauvignon vult de wijn mooi aan met heerlijk fruit van bessen, zachte zuren en ronde tannine. Een prachtige rode wijn van Errazuriz.

Errazuriz Chardonnay Sauvignon Blanc
Errazuriz Winemaker's Selection Chardonnay Sauvignon Blanc is goudgeel van kleur, met aroma’s van abrikozen en pruimen en een vleugje vanille. In de smaak het fruit van gele steenvruchten, een vleugje honing en een hint van frisse limoen.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen