• Lorem ipsum
Delbeaux Wijnkado Delbeaux Viognier & Chardonnay

Wijnkado Delbeaux Viognier & Chardonnay

Dit Franse wijnkado bevat 2 flessen van het wijnhuis Delbeaux, de Delbeaux Chardonnay & de Viognier . U kunt dit kado naar elk adres in de Benelux & Duitsland versturen. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Dit Franse wijnkado bevat 2 flessen van het wijnhuis Delbeaux, de Delbeaux Chardonnay & de Viognier . U kunt dit kado naar elk adres in de Benelux & Duitsland versturen.

De wijn wordt verpakt in een luxe (2 vaks) kist met schuifdeksel. Deze kist wordt verpakt in verzenddoos. (vanwege de extra verpakking ontvangt de geadresseerde een onbeschadigd wijnkistje zonder allerlei verzendstickers erop. De handtekening voor ontvangst maakt het mogelijk, dat u de zekerheid heeft dat deze geschenken niet ergens verdwijnen)

Bij het afrekenen kunt u gratis een persoonlijke boodschap toevoegen!

Delbeaux Primium Chardonnay
Een heerlijk glas Chardonnay met fruitige aroma's van perzik, maar ook een beetje toasty. In de mond een beetje vettig en vol. Zeer mooie balans tussen kracht en finesse. De witte wijn heeft een gedegen balans tussen finesse en kracht.

Delbeaux Primium Viognier
De neus geurt naar zachte, bloemige aroma's. De aanzet is rijk en zuiver, gevolgd door een verfrissende en fruitige afdronk.

LandFrankrijk
WijnhuisDelbeaux
StreekLanguedoc-Roussillon
WijnsoortWitte wijn
Inhoud2 keer 75 cl
Alcoholpercentage13,5%, 13%
DruivensoortChardonnay, Viognier
Klantbeoordelingen