• Lorem ipsum

Houd rekening met aangepaste aanlever- en bezorgtijden.

De eindejaarspiek is dé periode vol feest- en kortingsdagen waarin webshops veel meer bestellingen ontvangen dan gemiddeld. Samen met PostNL hebben we voorbereidingen getroffen om de topdrukte zo goed mogelijk te kunnen ondervangen. Op deze pagina vertellen we je daar graag alles over.

Samen met PostNL zetten we alles op alles om je op tijd van jouw bestellingen te voorzien. Toch blijft het helaas onvermijdelijk dat een deel van de bestellingen later bezorgd zullen worden dan je van ons gewend bent. Je kunt zelf ook helpen teleurstellingen te voorkomen door rekening te houden met de volgende punten.

  • Bestel je cadeaus ruim voor de dag dat je ze nodig hebt. Wacht niet tot het laatste moment als dat niet hoeft.
  • Laat pakketten afleveren op een servicepunt. De vervoerder komt dan niet voor een dichte deur te staan, je kunt het pakket ophalen wanneer je wilt en je voorkomt dat het voortijdig in handen komt van degene die je wilt verrassen.
  • Als je het graag thuisbezorgd wilt hebben, kies dan een moment waarop je zeker weet dat je thuis bent. Als bezorgers voor een dichte deur staan, duurt de bezorging van pakketten langer.
  • Meld je aan voor onze nieuwsbrief, zodat je weet welke aanbiedingen er zijn en wanneer. 

Ondanks alle voorbereidingen is de kans tijdens de eindejaarspiek groter dat jouw bestelling later wordt bezorgd dan je gewend bent. We vragen hiervoor jouw begrip en geduld.