• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
JeanJean Secret De Lunès Chardonnay

Secret De Lunès Chardonnay

Secret De Lunès Chardonnay is een wijn met een bleekgele kleur met groene tinten. In de neus aroma’s van vers (exotisch) fruit en witte bloemen met licht geroosterde tonen. Secret De Lunès Chardonnay is fruitig in de smaak met sterke vanille tonen en aan Lees meer...
Voor 10:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Een wijn met een bleekgele kleur met groene tinten. In de neus aroma’s van vers (exotisch) fruit en witte bloemen met licht geroosterde tonen. Fruitig in de smaak met sterke vanille tonen en aangename frisheid, goede balans en een ronde afdronk.

Ligging
Zandige kleigronden met kiezelsteentjes uit de Miocene zee. Warm, droog Mediterraan klimaat met verzachtende zeewind. Goed geconserveerd mediterraan garrigue-ecosysteem.

Eten & Drinken
Drink deze Chardonnay op 10-12 °C als een aperitief of met zeevruchten, verse kaas of een abrikozentaart.

Vinificatie
Er wordt direct na oogst geperst om aromatische frisheid te behouden. Gevolgd door koude alcoholische gisting in roestvrijstalen tanks bij lage temperatuur (15-18 °C) en in Franse eiken vaten. De wijn wordt vervolgens 4 maanden gerijpt, waarvan een deel (30%) in Franse eikenhouten vaten en het andere deel in roestvrijstalen tanks op fijne droesem.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen