• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
Santiago 1541 Santiago 1541 Chardonnay

Santiago 1541 Chardonnay

Deze Santiago 1541 Chardonnay is een perfect voorbeeld van een Chileense Central Valley Chardonnay. De wijn heeft een mooie bleke kleur met gouden tinten en tonen van rijp fruit. Santiago 1541 Chardonnay is fris en heeft een goede balans. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Deze witte wijn is een perfect voorbeeld van een Chileense Central Valley Chardonnay. De wijn heeft een mooie bleke kleur met gouden tinten en tonen van rijp fruit. Is fris en heeft een goede balans.

Ligging
Het klimaat is vochtig, met matige, regenachtige winters en warme, droge zomers met koele nachten. Er valt een jaarlijkse neerslag van gemiddeld 700 mm. Deze grote verschillen zorgen voor de productie van gezonde druiven met een fijne textuur en een opvallend aroma.

Eten & Drinken
Combineert perfect met salades, vis en schelpdieren.

Vinificatie
De druiven worden tijdens de oogst verzameld in bakken van 350 Kg. Wanneer de druiven zijn geselecteerd worden de trossen pneumatisch geperst. De gisting vindt plaats in roestvrij stalen vaten waarbij de temperatuur tussen 19 graden en 17 graden schommelt. Het gistingsproces duurt 16 dagen. Hierdoor wordt het maximum aan aroma's en kenmerken van de druif verkregen.

LandChili
WijnhuisSantiago 1541
StreekCentral Valley
WijnsoortWitte wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage13%
DruivensoortChardonnay
Smaak
Gerecht
Klantbeoordelingen