• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
Portillo Portillo Rosé Malbec

Portillo Rosé Malbec

Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Portillo Rosé Malbec
Wijn & Spijs
Portillo Rosé Malbec
is de perfecte wijn bij pizza's, pasta's, frisse salades en gerechten met vis of zeevruchten.
Het wijnhuis
Portillo Rosé Malbec behoort bij het wijnhuis bodegas Salentein, dat streeft naar het produceren van de allerhoogste kwaliteit van Argentijnse wijnen. Dit wordt gedaan met respect voor de mensen, de natuur en de lokale gemeenschap. Zij zijn tenslotte onlosmakelijk verbonden met het wijnhuis. Er worden bijvoorbeeld investeringen gedaan om werkgelegenheid te creëren en de lokale bevolking op te leiden.
Herkomst
De wijngaarden van El Portillo Rosé Malbec liggen in een rotsachtige omgeving, aan de voet van het Andesgebergte. Door het zonnige weer overdag en de verkoeling in de nacht kunnen de druiven optimaal rijpen. Tevens draagt de ligging bij aan de frisheid van de druiven.
Vinificatie
De druiven van de Portillo Rosé Malbec worden volledig machinaal geoogst. Eenmaal gesorteerd worden de druiven met een lage druk geperst, zodat er niet teveel kleur vrijkomt. Voor de Portillo range wordt gebruik gemaakt van moderne technieken zoals verkoelde vergisting in grote roestvast stalen tanks. Op deze manier komt de ware expressie van zuiver fruit naar voren.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen