• Lorem ipsum
Pol Roger Pol Roger MAGNUM Champagne Sir Winston Churchill 2006

Pol Roger MAGNUM Champagne Sir Winston Churchill 2006

Pol Roger MAGNUM Champagne Sir Winston Churchill 2006 is een Champagne met een levendige, witgouden mousse. In de geur tonen van boter en brioche en aroma's die neigen naar zoetig gekookt fruit, gedroogd fruit en kweeperen. Aangevuld met smaken als amande Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Herkomst
Een eerbetoon aan Sir Winston Churchill (een familievriend) vol eigenschappen die hem konden bekoren in een goede Champagne; robuust, met een volwassen karakter vol body. Een goed bewaard familiegeheim, waardoor de exacte blend niet bekend is, maar deze wijn was ongetwijfeld in de smaak gevallen bij Sir Winston Churchill. Ook nu nog onderhouden beide families een goede relatie.

Proefnotitie
Een Champagne met een levendige, witgouden mousse. In de geur tonen van boter en brioche en aroma's die neigen naar zoetig gekookt fruit, gedroogd fruit en kweeperen. Aangevuld met smaken als amandelen en hazelnoten, later aangevuld met nougat en pistachenoten. Geel fruit vormt een frisse tegenhanger. Het smaakpallet vindt een mooie balans in zuren en soepelheid met een zijdezachte structuur, gevolgd door een prachtige finale.

Eten & Drinken
Lekker als aperitief, maar ook bij visgerechten of gerechten met wit vlees.

LandFrankrijk
WijnhuisPol Roger
StreekChampagne
WijnsoortMousserende wijn
Inhoud1,5 L
Alcoholpercentage12,5%
DruivensoortChardonnay, Pinot Meunier, Pinot Noir
Klantbeoordelingen