• Lorem ipsum
Pago de Cirsus Pago de Cirsus Cuvée Especial

Pago de Cirsus Cuvée Especial

Pago de Cirsus Cuvée Especial heeft een diepe kersenrode kleur. In de neus veelzijdige aroma's van specerijen gecombineerd met gedroogd fruit, maar ook bosbessen, kersen, balsamico, walnoot, zoete specerijen, bramen en chocolade. Het is een prachtige bala Lees meer...
Koop 6 voor €16,45 per stuk en bespaar 2%
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Pago de Cirsus Cuvée Especial
De Pago de Cirsus Cuvée Especial wijngaarden liggen op een hoogte van 350 meter in een droog klimaat. Pago de Cirsus Cuvée Especial is gemaakt van Tempranillo, Syrah en Merlot door een perfecte verhouding van de druiven te blenden. De druivensoorten worden op verschillende momenten geoogst en 3 maanden apart opgevoed in Frans eiken vaten.
Proefnotitie
Pago de Cirsus Cuvée Especial
 heeft een diepe kersenrode kleur. In de neus veelzijdige aroma's van specerijen gecombineerd met gedroogd fruit, maar ook bosbessen, kersen, balsamico, walnoot, zoete specerijen, bramen en chocolade. Het is een prachtige balans en sturctuur die Pago de Cirsus Cuvée Especial  maken tot een elegante metgezel. De zoete tannines zijn perfect in balans met de levendige frisheid van de wijn. In de mond openbaren de mondvullende smaken zich. De wijn is rijk en soepel met zachte tannines. De Syrah is zonning en expressief aanwezig, de Tempranillo en Merlot zijn zijdezacht met een lange krachtige finish.
Eten & drinken
Perfect voor bij verschillende kaassoorten of vleesgerechten.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen