• Lorem ipsum
Oude Kaap Oude Kaap Moscato

Oude Kaap Moscato

Koop 6 voor €4,49 per stuk en bespaar 9%
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Oude Kaap Moscato, de wijnen van Oude Kaap vinden hun oorsprong in de mooie Franschhoek Vallei, daar waar het steile Groot Drakenstijn gebergte al sinds 1693 een zeer belangrijke factor is voor de productie van kwaliteitswijnen zoals de Oude Kaap Moscato. Vastberadenheid, doorzettingsvermogen, passie en innovatie zijn al evenzolang de speerpunten van Oude Kaap en deze erfenis leeft nu voort in de nieuwe generatie wijnmakers op dit daadkrachtige Estate.
Voor de Oude Kaap wijnen heeft men de keuze uit het beste fruit van de gehele regio en men realiseert zich ook terdege dat de essentie van een goede wijn de kwaliteit van het fruit is.Door middel van een strenge selectie van de druiven en intensief contact met de wijnboeren bepalen de wijnmakers op dit Estate welke cuves gekozen worden voor de Oude Kaap.
Druivensoort(en)
Heerlijke frisse zoete wijn voor 100% gemaakt van Moscato druiven, ook wel muskaat genoemd, oorspronkelijk uit Frankrijk.
Proefnotities
De charme van een Moscato is zijn druivige frisheid. De wijn heeft een intens aroma, met een geur van gekonfijt fruit, acacia bloemen en een delicaat boeket. Dit is een wijn die iedereen verleidt.
Eten & drinken
Uitermate geschikt als aperitief maar ideaal bij desserts op basis van fruit en ijs.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen