• Lorem ipsum
La Crema La Crema Monterey Pinot Noir Rosé

La Crema Monterey Pinot Noir Rosé

Monterey Pinot Noir Rosé is een mooie donkerroze rosé met in de neus aroma's van mandarijn, roze grapefruit en guave. In de mond smaken van watermeloen, aardbei en bloedsinaasappel. Monterey Pinot Noir Rosé heeft een mooie mineraliteit, is delicaat en lev Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Mooie donkerroze rosé met in de neus aroma's van mandarijn, roze grapefruit en guave. In de mond smaken van watermeloen, aardbei en bloedsinaasappel. Mooie mineraliteit. Delicaat en levendig.

Ligging
Monterey bestaat uit een lange vallei die zich uitstrekt van de unieke koude Monterey Bay tot de uiterste zuidoostelijke uitlopers van de Salinas-vallei. Een altijd aanwezige bries en maritieme invloeden van de oceaan zorgen voor verkoeling over de uitgestrekte glooiende wijngaarden.

Eten & Drinken
Een heerlijke wijn bij vis, schaal- en schelpdieren. Denk aan wilde zalm, krab of gegrilde garnalen. Ook heerlijk als aperitief en bij een frisse salade met fruit.

Vinificatie
Na de oogst zijn de druiven zacht geperst en gefermenteerd in RVS tanks op koele temperatuur om de frisse fruitsmaken te waarborgen. De wijn rijpt daarna nog twee tot drie maanden op lie om de wijn complexiteit te geven.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen